среда, 30. септембар 2009.

LEPE,LEPSE,NAJLEPŠE SMS PORUKE KOJE MI JE POSLAO

-ne znam da li bi smo ovo jutro započeli seksom ili kafom ali znam da bih bio najsretniji da te sada držim za ruku.Dobro jutro ljubavi moja,

-eh ljubavi moja,a zar ti misliš da je uopšte moguće da ja ijednog trenutka budem bez tebe,ti u mome krilu,kosa ti rasuta po mome ramenu,usne spojene u najslađi poljubac na svijetu,i kupljena karta za sedmo nebo.ja tebe volim najviše na svijetu

-u polju cvijetnom stajašeljepša od svih,i miris joj bješe jači i opojniji od drugih,i gledah je nježnu i vitku,u meni strast se budi,kao kad tijelo prepozna ono za čim čitav život žudi.I samo jedno tada htjedoh,i samo jedno sada hoću,da zovem je mojom,da snove snivam samo sa njom,mojim mirisnim cvijetom,mojom Verom jedinom.laku noć ljubavi moja bajna.

-u svemiru prostranom,u svijetu ljubavnom,u polju životnom,ja imam nju koja osmijehom zrači,ljepotom privlači,ja imam nju koja život mi znači,ja jesam sretan čovjek,u srcu mome trajaće ona zauvijek.Ja imam nju što Vera joj ime,kada ga čujem ja znam dolazi ljubav kao talasi za vrijeme plime.Laku noć sve moje .

-kad otvoriš oči okreni se i pogledaj oko sebe.Vidjet ćeš veliko srce probodeno ljubavnom strelom i slova koja kažu,ja volim tebe.Dobro jutro ljubavi moja.

-zamisli plavu kosu,zelene oči,biserni osmijeh,kožu kao svilu,dušu širu od Dunava,srce od zlata,strast i pametzajedno,glas mekan i dubok,slova i riječi što nižu se kao niska bisera,zamisli sve ja to imam,ja imam tebe,ja imam tvoju ljubav,ja imam sve.Laku noć sve moje.

-neću da te zovem u san,ti jesi moj san,neću da te zovem da te ljubim,ja i ok budan ulicom hodam tebe ljubim,neću da ti ruku tražim,ja tvoju ruku ne puštam iz svoje ruke,neću ništa,ja imam ljubav,ja imam tebe.Laku noć ljubavi,laku noć moje sve.

-i samo sa znaš,volim te ,i samo da znaš u mojim si snovima,i samo da znaš moja si stvranost,i samo da znaš tvoj osmijeh mi pred očima ,i samo da znaš čujem tvoj glas,i samo da znaš poljubac tvoj je kao sunčeva zraka,vreo a bez njega ne možeš.....i samo da znaš,najviše tebe volim.Laku noć ljubavi moja.

-ništa ja ne bih više od tople postelje koju dijelim sa tobom,i ništa ja više ne bih do da tijelo moje bude ti pokrivač,i ništa ja više ne bih do da te kapljice znoja moga hlade,i ništa ja više ne bih do tebe cijelu,da sa tobom život cijeli dijelim.Laku noć srećo moja,čežnjo moja.

-ja bih tvoje usne,ja bih tvoje grudi,,ja bih samo tebe,ja bih ovo jutro tvojim imenom da zovem.Ja te volim.Dobro jutro ljubavi moja.

-Pitam se onako tiho,u sebi,jesam li makar minut,maleni minut bio danas bez nje,pitam se iako odgovor dobro znam,ni minut,maleni minut ne bih ja danas bez nje,i osmijeh meni na licu zbog odgovora znanog već pre.A kako da minut čitav budem bez nje,kada bi minut taj trajao vječnost,a ja vječnost hoću sa njom.Laku noć moja bajko,ljubavi moja daleka.


-Probudio se sa mirisom tebe,dodir sunčevih zraka kao dodir tvojih ruku,probudio se sa jakom željom za tobom.Probudio se a kao da još sanjam nas dvoje u klupku satkanom od naših tijela.Dobro jutro dušo moja,živote moj.


-Volim jutra.Znam da u svakom jutru imam ženu koju volim,koju trebam,koju sanjam,ljubim,znam da imam tebe.Dobro jutro mila moja.


-Jutro je sunčano,kao da je važno,nebo bez ijednog oblaka,kao da je i to važno,ja imam tebe,ja volim tebe,jedino to je važno.Dobro jutro radosti,moja ljubavi.


-Zamisli sebi nešto najlepše,dodaj tome beskrajnost,proširi sa vječnošću,ukrasi sa zvijezdama,i sve je to samo zrnce od onoga koliko mi značiš.Tvoja ruka oko moga vrata,tvoje tijelo pripijeno uz moje,ovlaš dodirnute usne,ljepota života.Laku noć moja dosanjana ljubavi.


-Po nekad požalim što nisam pjesnik,pjesmu bih tada napisao o njoj.O onoj što s' vjetrom u kosi blistavo svoju ljepotu nosi,o opojnom mirisu njenom,pogledu blagom i po nekad prekrasno snenom.I znam početak i kraj pjesme bile bi riječi iste,ljubavi moja volim te.Laku noć pjesmo mog života.


-Sunčano vrelo jutro,prva kafica ispod iglica smreče,najljepše dobro jutro od najljepše žene,osjećaj sreće što je ona baš moja,što sam ja baš njen i želja da imam krila,da preletim brda i dolove,da je ljubim,da mirišem njeno tijelo,da se kupam u valovima sreće.Dobro jutro moja ljepotice,moja vječna ljubavi.


-Ležim u krevetu sam,i razmišljam nešto.Koliko bi noći nama trebalo da nam bude dosta jedno drugog.Razmišljam a osmijeh mi na licu,odgovor znam,odgovor je tako jednostavan.I čitav život bi nam bi nam bio malo,opet bi ostalo toliko toga da damo jedno drugom.Laku noć,moj živote.


-Reci mi da si na plaži da te mogu zamisliti onako sjajnu,obasjanu suncem,mokru od morske vode,prelijepu,a zapravo kao da je važno gdje si,ja te volim ludo.


-Nisam ti rekao da te volim,a volim te više od neba,toplije od vreloga sunca,jače od najjačeg,bona Vera ja te volim.


-Ovo mi jutro nešto posebno drago,znam da smo zajedno i ja sretan zbog toga,zbog nas.Dobro jutro moja draga.


-Samo ti spavaj ljubavi,ja ću lagano da te poljubim,pomilujem po obrazu,šapnem ti,neka te sa mnom srećo moja,ja više bez tebe ne mogu,spavaj mirno,sanjaj svoje snove.Laku noć moje najdraže.


-Ima već dugo,dugo,svaka noć u meni nosi dva osjećaja,čežnju za tobom,radost što te imam,i ne znam koji je jači al' znam da je to ljubav.Laku noć moja dušo.


-otvorim oči,ti pored mene,zatvorim oči,ti sa mnom.Zrak mi miriše na tebe,sunčevi zraci samo za tebe.Sve oko mene si ti,sve u meni si ti.Dobro jutro moja ljubavi.


-da mi ne nedostaješ tako jako,ponekad se trudim,ne uspijevam,sa tobom liježem,sa tobom se budim,u snu i na javi,na moru,Neretvi,možda čak i Savi,ljubim tvoje oči,ljubim tvoje usne,milujem ti tijelo,onako čisto,onako mirisno,onako bijelo,i po nekad miješam i dan i noć,i sve zbog tebe,i sve zbog sebe,i znam samo jedno,falit ćeš jako,al' u zagrljaj moj opet ćeš doći.laku noć ljubavi,volim te više od više.


-dobro jutro snu moj bajni,dobro jutro ona koja život činiš ljepšim,dobro jutro sunce moje sjajno,voli te jedan ovamo,voli te ludo,ma voli te,voli baš ludo.

-može li noć da bude savršena bez žene koju voliš.Ne može.Fališ mi u svakom treptaju oka,u svakom udisaju zraka,u svakoj misli,u svemu,baš svemu.Ja ću sa tobom život da živim moja ljubljena.Laku noć otkrivena srećo,ljepotodosanjana.

-necu vise jutra bez tebe.Kao jutarnje sunce,kao vazduh,kao ljubav,kao moja Vera,kao dobro jutro njoj,najljepsoj,kao sve moje.


-ja ću svaki rođendan da slavim sa tobom,i moj i tvoj i naš,onaj 30 juna.Sa tobom i rođendani dobijaju drugu dimenziju.Dimenziju u kojoj se sunce obilkuje,boje postanu razigrane,toplinu osjećaš u svakom dijelu sebe.Sve zbog tebe,čarobne žene.Laku noć moja čarobnice,moja dugo,moja ljepoto.

-volim suncana jutra,ona su uvijek nasa,volim mirisljeta,mirise na Veru,volim Veru,sve u meni pripada njoj.Dobro jutr moje mirisljavo cvijece,dobro jutro moja.

-samo cu da ti kazem.Volim svaki minut proveden sa tobom,svaki dan,svaku noc,volim zrak koji zajedno mirisemo,volim sve sto si dotakla,volim tebe.Laku noc voljena.

-ljubav je cudesna bajka u kojoj se radjaju princeze sjajne,kraljice bajne,u kojoj noci postaju dani,u kojoj magija od kamena stvara prstenje.Ljubav je dom.

-ja sam odavno ja tockovima srece,sreca mi je donijela srecu,sreci je ime Vera.Dobro jutro sreco moja

-ja bih da te umesto prvih zraka sunca moji poljupci bude,da nam se oci i usne sretnu,da...ma joj Vera kako te volim.Dobro jutro moja voljena.

-kiša i jesen oko mene,sunce i proljeće u meni,zbog zelenih očiju,zbog palve kose,mekanog dodira,davanja i primanja,zbog Vere,moje jedine.Dobro jutro ljubavi.

-ako imaš veru i ljude,ako imaš vberu u ljubav,ako imaš veru u život,onda imaš sve.Ja imam moju Veru,ona je moja ljubav,moj život,moje sve.Laku noć moja jedina.

3 коментара:

  1. Анониман07. мај 2013. 16:02

    savrsenstvo...samo pozeleti nekog ovakvog pored sebe cuvaj ga devojko

    ОдговориИзбриши
  2. Lepo, ali mislim da je ovo prevazidjeno!

    ОдговориИзбриши